Livrarea comenzilor

Livrarea produselor comandate se realizeaza prin curierat rapid, oriunde in tara.
Pentru comenzile cu valoarea mai mica de 250 lei, achitate online cu cardul, taxa de livrare este de 9 lei (TVA inclus).
Pentru comenzile cu valoarea mai mica de 250 lei, achitate prin transfer bancar sau cu numerar, ramburs la curier, taxa de livrare este de 16 lei (TVA inclus).
Pentru comenzile cu valoarea mai mare de 250 lei, livrarea este gratuita.
Costul transportului este afisat in mod vizibil in cosul de cumparaturi. 

Detalii despre livrarea comenzii

La momentul confirmarii comenzii vei fi informat despre numele firmei de curierat cu care se realizeaza livrarea si data estimata a primirii coletului. Durata transportului depinde exclusiv de modul in care firma de curierat isi organizeaza livrarile. Livrarea se efectueaza in 24 - 48 de ore de la data predarii catre curier, exceptand cazurile cand apar intarzieri justificate de factori externi neprevazuti. Daca livrarea nu se realizeaza la timp, contacteaza-ne si vom depune toate eforturile necesare pentru solutionarea situatiei aparute.
Daca doresti sa stii numarul coletului (numarul trimiterii) si stadiul livrarii verifica informatiile din contul tau de client sau email-ul pe care l-ai primit de la noi cu informatiile despre livrare. Contacteaza firma de curierat si vei obtine detalii suplimentare privind data/ora cand va ajunge coletul la tine.
Pentru localitatile aflate inafara ariei de acoperire a firmei de curierat se poate percepe o suprataxa pentru kilometri suplimentari, insa numai dupa ce vei fi informat cu privire la suma tarifata in plus si vom obtine acordul tau pentru plata taxei suplimentare. Daca nu esti de acord sa platesti suprataxa pentru kilometri suplimentari, poti solicita sa trimitem coletul catre cel mai apropiat sediu al firmei de curierat, de unde il vei ridica personal.

Livrarea gratuita
Daca adaugi in cosul de cumparaturi produse cu valoarea mai mare de 250 lei, atunci beneficiezi de livrare gratuita.
Produsele cu livrare gratuita nu beneficiaza si de returnare gratuita. Returnarea unui produs se supune termenilor si conditiilor de returnare, iar costul transportului pentru retur va fi achitat de catre client.