Malfini Premium

Lista produselor Malfini Premium

Tricouri polo Malfini Premium

Hanorac barbati Voyage, gri inchis

Hanorac barbati Voyage, gri inchis

Pret de baza PRP: 211 lei Pretul recomandat de producator(PRP) estimeaza valoarea de piata a produsului. Pretul de vanzare este 169 lei. Detalii aici. -42 lei Pret 169 lei
  • -42 lei

Tricouri la moda pentru toate varstele

Tendintele modei sunt importante, dar nu poti gresi niciodata cu o haina in stil clasic. Tricoul polo este un articol de imbracaminte potrivit pentru orice varsta. Alegerea unui tricou este usoara atunci cand ai la dispozitie o varietate de modele, culori si marimi.
Tricourile pentru copii au marimi incepand de la 4 ani, iar tricourile de dama sau tricourile de barbati, potrivite oricarei varste, sunt disponibile de la marimea XS la 4XL.

Tricourile originale de polo

Tricourile polo au o istorie strans legata de jocul de polo. In secolul XIX, jucatorii de polo din Anglia purtau o tinuta specifica, asemanatoare cu tricourile polo de astazi.
La inceputul secolului XX, Lewis Lacey, jucator argentinian de polo, a vandut in magazinul sau din Buenos Aires primele tricouri originale polo, brodate cu imaginea unui jucator de polo. In scurt timp, tricourile polo au devenit o tinuta de sport populara in randul celor bogati.