Roly

Lista produselor Roly

Geaca dama Finland, albastru electric

Geaca dama Finland, albastru electric

Pret de baza PRP: 220 lei Pretul recomandat de producator(PRP) estimeaza valoarea de piata a produsului. Pretul de vanzare este 203 lei. Detalii aici. -17 lei Pret 203 lei
  • -17 lei

Ce trebuie sa stii despre tricourile din bumbac

Bumbacul este o fibra naturala, biodegradabila, moale si placuta la atingere. Datorita acestor proprietati, tricourile din bumbac permit o buna aerisire a corpului, deoarece absorb si elimina cu usurinta umezeala pielii.
Tricourile din bumbac pot suporta spalari repetate, chiar la temperaturi ridicate, fara a afecta calitatea sau durabilitatea tesaturii. Bumbacul poate fi colorat in diferite nuante sau poate fi combinat cu alte fibre naturale sau artificiale, pentru a imbunatati calitatile materialului.
Geaca parka dama Europa, negru

Geaca parka dama Europa, negru

Pret de baza PRP: 155 lei Pretul recomandat de producator(PRP) estimeaza valoarea de piata a produsului. Pretul de vanzare este 143 lei. Detalii aici. -12 lei Pret 143 lei
  • -12 lei

Asortarea tricoului cu imbracamintea

Obtinerea unei tinute potrivite din punct de vedere cromatic se realizeaza prin asocierea corecta a culorilor din cercul cromatic.
Culorile alese trebuie sa faca parte fie din aceeasi paleta cromatica, fie sa fie culori contrastante, complementare. Daca optezi pentru un tricou intr-o culoare neutra ca maro, bej, negru, alb, gri, atunci trebuie sa stii ca poti asorta cu usurinta aproape orice alta culoare pentru restul imbracamintei.